De omstreden Mohammed-fotoos van Sooreh Hera

Citaat: Kunst. Omdat het moet. Museumgouda gaat de omstreden Mohammed-fotoos van Sooreh Hera dan toch exposeren. Inderdaad, diezelfde … all » tentoonstelling die eerder door een bange Haagse kunstpaus geweigerd werd omdat er wel eens wat mensen gekwetst zouden kunnen worden. En dat belooft wat voor de kaasstad. Gouda is over de gehele wereld bekend vanwege die smakeloze gele rommel, maar hier in 0031 kennen we Gouda toch vooral als de Marokkaanste stad van Nederland, waar ze het niet zo nauw nemen met de spelling. Een Nieuw Comité voor Respect en Tegen Kunsdt heeft al aangekondigd acties te ondernemen tegen deze ‘provocaties’. Ja berg u maar, ze smelten de kazen in Gouda! Wij vragen ons samen met Pauw af: Wat is de belediging? Het ies toch gewoon carnaval?

 

 

Citaat: Ik snap wel waarom die muslim’s boos zijn,
hun Mohammed is immers geen HOMO,
zijn bekentste vrouw was toch een minderjarig meisje
en dus geen HOMO maar een PEDO

 

Een oplossing zou kunnen zijn:

Advertenties

8 reactiesPlaats een reactie

 1. da is hier gewoon schadalig gij probeert van de islam een flop te maken maar wie het laatste lach zal het beste lachen hebde gij nu ieks beters te doen met u leven dan hier zever te zitten verzinnen wat gij nu zit te doen zal ten nadelen van u zijn
  Stagfiroellah

 2. Heb jij de الشهادة gedaan?
  Ik kijk wel mooi uit.
  Daarbij heb ik geen ruzie met mijn moeder. Jij?

  En als je een beetje verder kijkt dan jou neus lang is, kun je misschien ophouden met al die vooroordelen.
  zie ook…
  https://vijaybabu82.wordpress.com

  Misschien vind je het leuk om meer te schrijven, doe dit dan op:
  http://vijaybabu.forumotion.com

 3. Tegenwoordig hebben mensen echt niks anders te doen, dan dingen te bewere waar ze later (na het hiernamaals) spijt van zullen hebben. Ze heeft nl. weinig kennis over de Islam. Maar de feiten in de Koran zeggen genoeg. Mensen hebben absoluut recht om hun mening te uiten, maar zoals Zij het zelf zei: Der zijn grenzen, we moeten onze grenzen bepalen. En als een normaal mens, moet je altijd je verstand erbij hebben als je iets wijs probeert te maken aan de mensen. Door zo een gedrag te tonen wil jij misschien beroemd worden en het ‘meninguiting’ noemen, geen probleem. Je doet maar, zoals iemand hier al zei: Wie het laatste lacht, lacht het best! En verwacht niet dat de moslims u zullen begrijpen, want niemand zal NU dit situatie vanuit de beide standpunten bekijken. Het gaat om de ISLAM, om de PROFETEN! GEEN ENKEL LEVEND WEZEN KAN EEN PROFIEL VAN ONZE PROFETEN MAKEN! Lees eerst de Koran, zoek eens de vertaling daarvan op, en zoals ik al zei: HOU JE VERSTAND ERBIJ & stop met zo te denken. Je weet niet wat je verliest.

 4. Ik ga je niet overtuigen dat mijn geloof het juiste is, want dat is zo! Feiten hoef je niet te bewijze, en over feite kunt ge niemand overtuigen. Moeite hoef ik niet te doen, iedereen zal dat UITEINDELIJK toch beseffen. Jij ook, maar dan hoop ik dat het niet te laat zal zijn.

  ( Ons profeet is noch een homo noch een pedofiel geweest, het tegendeel mag altijd beweze worden. We staan open voor WETENSCHAPPELIJKE uitspraken en bewijzen, maar niet voor zulke fantasie’s van mense die geen % verstand hebben! )

 5. reactie op Anoniem (On 2007 december 15 at 19:48)

  “waar ze later (na het hiernamaals) spijt van zullen hebben.”
  Voor en Tijdens geen probleem dus, maar er na… (flauw grapje) – Jij heb uiteraard alle ‘heilige’ boeken gelezen, met elkaar vergeleken, met heel veel verschillende mensen van verschillende ‘geloven’ gesproken, zonder voor-oordelen. Dat is natuurlijk waarom jij zo goed weet dat ‘jouw’ geloof het ware is, of niet dan? * وَلَا أُقْسِمُ بِالنَّفْسِ اللَّوَّامَةِ

  p.s:
  http://www.bijbelenkoran.nl

  update @
  http://vijaybabu.forumotion.com/discuseren-f5/stagfiroellah-t94.htm#227

 6. Elhamdulillah 😉

 7. reactie op Anoniem (On 2007 december 15 at 20:08)

  “Ik ga je niet overtuigen dat mijn geloof het juiste is. …”
  Wellus/Niettus (met een echo van een echo van een echo)…
  Jij probeert iets te beschermen, wat niet hoeft, als jij zo graag muslim als geloofsovertuiging hebt, is dat jouw keus. Dit met al mijn respect.
  Maar waar hebben we het eigelijk over? ’t gaat over een kunstenaares, die foto’s heeft gemaakt van iraanse homo’s, die niet herkend willen worden, dus is een masker wel een goed idee. Ze had dus beter niet het masker met (jouw profeet) mohammed kunnen gebruiken. Of naderhand ’t even kunnen fotoshoppen. Stel ze had een masker gebruikt van de paus, was ze dan ook in 1 klap zo bekent geworden?

  About religion: “A real religion is a religion who not preaches fear, who does not preaches greed. Hindus, Christians and Muslims, they all preaches fear and greed, fear for God and greed for Heaven.”

  In het verleden is gebleken dat als men niet meer in een god gelooft, deze van zelf ophoud te bestaan; In India heeft men ooit eens opgravingen gedaan, daar vond men 9 culturen onderelkaar, met 9 verschillende oppergoden; wie gelooft hededaags nog in deze goden? Wie gelooft er hedendaags nog in Wodan? Zijn die Goden nu boos en nemen vraak over dat niemand meer tot hen bid?

 8. Natuurlijk mag zij haar kunst tonen aan mensen, das haar uiterste recht, maar niet door MASKERS van onze profeten te gebruiken. Waarom nou de maskers van onze profeten? Is dat een middel om haar vrije-meningsuiting te verwoorden? Dat maakt niet uit wat er in andere godsdiensten gedaan of gezegd wordt, Als dat nou Paus was, dat was niet ONS probleem geweest zijn als jullie CHRISTENEN er niet op zouden gereageerd hebben. Dat is misschien een vooroordeel nu, maar dat maakt alles weer zo duidelijk of niet? Wij zijn sterk gelovig & ZULLEN ZOIETS NOOIT TOESTAAN! Alles wat ze voort heeft gebracht zijn allemaal illusies, niks is waar wat ze zegt over onze profeten. Zoals ik al zei, ze mag altijd het tegendeel bewijzen. Het gaat momenteel niet over haar schitterende kunst of eender wat,het gaat erom dat WIJ MOSLIMS ons beledigd voelen, want niemand kan beweren dat onze profeet een Homo was of een pedofiel is geweest of wat dan ook. Heeft ze in die tijd geleefd? NEE. Hoe kan ze daar dan zo zeker van zijn? Wij zijn er zeker omdat wij ins ONS BOEK, IN DE KORAN GELOVEN! KORAN VULT ONS AAN WAAR WIJ TEKORTSCHIETEN, & HOUDT ONS RECHT! Meer kan ik niet zeggen. 🙂 En jaa leeftijd verschil tussen Ons profeet (sav) en Aisha is iets heel anders dan wat zij probeert duidelijk te maken. Ze heeft weinig kennis over de Islam, dus veel heeft ze niet te zeggen. Ze moet eerst opzoek gaan naar feiten! Ze moet 3x nadenken vooraleer ze iets in de maatschappij wilt tonen. Er valt eigenlijk niet te discuseren over dit onderwerp. Wat ik wel nog zeggen wil is: Als dat de foto van Paus was, zouden jullie misschien niet zo reageren als wij Moslims. Maarja dat is ook een VERSCHIL tussen een MOSLIM & een CHRISTEN 🙂
  Ik uit vooroordelen, maar dat zal wel geen probleem mogen zijn toch? We leven in een vrijeland 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: